Max Verstappen knalt met F1-auto door de sneeuw en Netflix dropt releasedatum Drive to Survive seizoen 4 Sport
Auteur
04/02/2022 10:00

Max Verstappen knalt met F1-auto door de sneeuw en Netflix dropt releasedatum Drive to Survive seizoen 4


De meeste mensen reizen af naar Oostenrijk om op ski's, een snowboard of een slee van de besneeuwde bergen te glijden. Red Bull doet dat echter nét effe anders, want gewoon wintersporten is met hun reputatie voor extreme sporten toch wel wat lafjes. Daarom namen ze Max Verstappen en de RB8 mee om wat rondjes te knallen over het ijscircuit tegen speedwaylegende Franky Zorn. Met zijn nieuwe nummer 1 op de helm natuurlijk! Bruut.

Mocht je trouwens met smart zitten wachten op het nieuwe seizoen van Drive to Survive om zo de tijd tot het begin van het F1-seizoen een beetje mee te vullen dan zul je nog eventjes geduld moeten hebben. Netflix heeft het vierde seizoen bevestigd, en deze zal op 9, 10 of 11 maart online komen. Zal wel een heerlijke hoop drama worden rondom Verstappen en Hamilton, en alhoewel de Nederlander heeft aangegeven geen interviews te doen voor de serie komt hij gegarandeerd flink in beeld. Bring it on!

Overigens begint het seizoen vandaag al een hééééééééél klein beetje, want om 12:00 zal Haas als eerste de nieuwe auto onthullen. Nog 44 dagen tot lights out...

Kom maar op!

Trending vandaag

Trending vandaag

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair