Johnny Knoxville stopt met extreme stunts na hersenbeschadiging door Jackass Forever Random
Auteur
29/01/2022 11:31

Johnny Knoxville stopt met extreme stunts na hersenbeschadiging door Jackass Forever


De inmiddels 50-jarige Johnny Knoxville heeft aangegeven te stoppen met extreme stunts, nadat hij tijdens een stunt voor Jackass Forever serieus gewond raakte.

Zoals wel vaker met Jackass ging hij de confrontatie aan met een stier, verkleed als matador, maar ontkwam dit keer niet aan een flinke lancering. Het resultaat: een gebroken pols, ribben én een behoorlijke hersenschudding.

Tijdens een interview met Howard Stern zei hij dat dit een van de pijnlijkste momenten met een stier was.

I got a brain hemorrhage from that, so my cognitive abilities were in steep decline after that hit," he said with a laugh, later adding that the injury was "a tough one to come back from.

In de maanden daarna onderging hij een reeks onderzoeken waaruit o.a. naar voren kwam dat zijn cognitieve vermogen ook een klap had gekregen. Hij kon zich niet meer concentreren en kreeg symptomen van depressiviteit. Hij is inmiddels wel weer redelijk hersteld maar gaat het vanaf nu wel anders aanpakken.

In gesprek met Howard Stern

Trailer Jackass Forever

The dum-dum game

Fragment uit de nieuwe film

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties