BIOS uitlezen...
Oh nei! Doutzen Kroes zet punt achter modellenwerk, is klaar met 'corruptie' Shownieuws
Auteur
29/01/2022 09:55

Oh nei! Doutzen Kroes zet punt achter modellenwerk, is klaar met 'corruptie'


Oh neiiii, de 37-jierrige Doutzen Kroes is der klear mei en zet (voorlopig) een punt achter haar internationale modellencarrière. Ze vindt dat haar werk bijdroeg aan 'corruptie' en wil voortaan 'alleen nog maar zuiver' zijn. Of ze ooit doorgaat weet ze nog niet en laat ze 'open'.

Ik zag dat ik eigenlijk alles heb. Een leuk gezin, gezonde kinderen, een leuke man, mooie familie en allemaal lieve mensen om me heen. Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe en wat zijn mijn beweegredenen, vroeg ik me af.

Doorbraak

Op 18-jarige leeftijd werd ze al aangenomen door Paparazzi Model Management in Amsterdam en 2 jaar later brak ze internationaal door als model via de Victoria's Secret modeshow. In 2011 speelde ze in een Nederlandse film haar eerste rol als actrice. In 2010 trouwde ze met dj Sunnery James en kregen 2 kinderen: zoontje Phyllon en een dochter Myllena Mae.

Corrupt

Volgens Doutzen is de modellenwereld currupt en heeft ze veel ongelijkheid gezien. Door de coronacrisis kreeg ze tijd om hier over na te denken en zo ook besef dat ze niet meer als model wil werken.

Gelukkig hebben we de foto's nog

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties