BIOS uitlezen...
Video opgedoken van 12-jarige die in het Belgische Peer een wijkagent in zijn rug steekt Nieuws
Auteur
28/01/2022 12:22

Video opgedoken van 12-jarige die in het Belgische Peer een wijkagent in zijn rug steekt


Deze wijkagent stond gisteren het verkeer te regelen bij de Agnetenschool in het Belgische Peer, waar hij in een discussie met onder anderen een 12-jarige terechtkwam. Kan gebeuren, maar deze mini-mafkees vond het nodig om de agent tot twee keer toe in zijn rug te steken, en inmiddels is daar ook een video van opgedoken.

Alhoewel de politieman altijd buiten levensgevaar is gebleven is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controle en verzorging. De 12-jarige, zijn 17-jarige broer en zijn moeder zijn inmiddels opgepakt. De burgemeester van Peer, Steven Matheï, reageerde:

Onze bekommernis gaat in de eerste plaats uit naar de getroffen agent en alle andere collega's. Geweld tegen politiemensen is compleet ontoelaatbaar. Hier gebeurde het dan nog op een wijkinspecteur, die net een schakel moet zijn tussen inwoners en de politie. De wijkinspecteurs van de politie Kempenland doen hun job op een goede manier. En nu worden dergelijke feiten net door een minderjarige gepleegd. Toen het nieuws binnenkwam, was dat even slikken. Dat veroorzaakte heel wat commotie.

Vermoedelijk mogen de jongens zich bij een jeugdrechter verantwoorden. Waar de ruzie over ging is niet bekendgemaakt.

Veel besproken

Veel besproken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair