BIOS uitlezen...
Brad Pitt (58) aan het daten met de Zweedse Lykke Li (35), tijd voor een nadere kennismaking Shownieuws BSR Agency
Auteur
27/01/2022 14:00

Brad Pitt (58) aan het daten met de Zweedse Lykke Li (35), tijd voor een nadere kennismaking


Christina Applegate, Juliette Lewis, Geena Davis, Demi Moore, Jennifer Aniston en natuurlijk Angelina Jolie: de lijst met exen van Brad Pitt is behoorlijk indrukwekkend. Ook al ligt 'ie met die laatstgenoemde nog in (vecht)scheiding, toch zou hij alweer met een nieuw hapje zijn gespot: de Zweedse zangeres Li Lykke Timotej Zachrisson. HUH? WIE? Nou, ze staat beter bekend als Lykke Li. Jeweetwel, van dat hitje I Follow Rivers dat later dankzij de cover van Triggerfinger in Nederland pas écht groot werd.

Ze werden samen gespot bij een restaurant en zouden vlakbij elkaar wonen, waardoor het makkelijk zou zijn om paparazzi-loos bij elkaar beschuitjes te eten. Li heeft overigens een 6-jarige zoon, terwijl Brad met Angelina maar liefst 6 koters heeft. Met haar was hij 11 jaar samen, maar sinds 2016 kunnen de twee elkaars bloed wel drinken. Een soort Mr. & Mrs. Smith in real life, zeg maar. Wat een matige film was dát overigens, maar dat terzijde.

Hoe dan ook, dit is dus blijkbaar het nieuwe vlammetje in zijn leven. Eem kiek'n dan maar. Wat vind je, houden en Lykke die Li, of zou je toch voor Angelina kiezen? Stem in de poll hieronder!

Veel besproken

Veel besproken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair