BIOS uitlezen...
Vandaag te zien op Netflix: The Sinner seizoen 4 TV
Auteur
26/01/2022 10:04

Vandaag te zien op Netflix: The Sinner seizoen 4


In Amerika is het vierde seizoen van The Sinner al helemaal uitgezonden, maar vanaf vandaag (als in: nu) is deze spannende misdaadthriller met Bill Pullman (Halston) en Jessica Hecht (Breaking Bad) ook bij ons te zien. Op IMDB krijgt hij een 7.9 en de Tomatometer staat op 83%. Dikke prima dus!

Synopsis

Nog steeds aan het bijkomen van het trauma van een eerdere zaak een jaar geleden, reist de nu gepensioneerde Harry Ambrose naar Hanover Island in het noorden van Maine voor een herstellend uitje met zijn partner Sonya. Maar wanneer zich een onverwachte tragedie voordoet waarbij Percy Muldoon, de dochter van een prominente eilandfamilie, betrokken is, wordt Ambrose gerekruteerd om het onderzoek te helpen. Hij komt vervolgens in een mysterie van toenemende paranoia terecht dat dit slaperige toeristeneiland en het leven van Ambrose op zijn kop zet.

Trailer

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties