Emotionele verklaringen oud-kandidaten The Voice Nienke en Kirsten: ‘Hij ging voelen’ Nieuws
Auteur
18/01/2022 09:22

Emotionele verklaringen oud-kandidaten The Voice Nienke en Kirsten: ‘Hij ging voelen’


Sinds het The Voice-schandaal draaien bijna alle talkshows nog maar om één ding. Veel spanning was er rondom de uitzending van HLF8, waar normaal gesproken nauwelijks mensen naar kijken maar nu waarschijnlijk een kijkcijferrecord brak. Tsjah, mensen willen toch even zien hoe zoon Johnny reageert op de rel toch? 1,7 miljoen kijkers, daar kan Johnny normaal gesproken alleen maar van dromen... (Hoe hij reageerde kun je hier bekijken.)

Daarna was er Beau, die twee oud-kandidates (Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx) te gast had. Die vertelden een hoop heftige dingen die we dankzij alle nieuwsberichten al wel wisten, maar Nienke Wijnhoven (deelneemster in 2018, toen 19 jaar oud) verklaarde daar daadwerkelijk betast te zijn door Jeroen Rietbergen. Jeweetwel, de bandleider bij The Voice en inmiddels ex van Linda de Mol. Dat gaat toch wel een paar stapjes verder dan een opmerking over een geil broekje, ook al had ze over compleet misplaatste opmerkingen ook verhalen genoeg.

Ik twijfelde of ik dit moest zeggen, maar ik heb toch niks meer te verliezen. Er was een situatie waarin hij zei dat er allemaal studio's boven waren en dat ik die mocht zien. Toen we boven waren ging hij wel even voelen.

Volgens de in de studio aanwezige advocaat wordt de bewijslast nog een pittige, want die opmerkingen kunnen (alhoewel misplaatst) door Rietbergen afgedaan worden als een grapje, en hoe bewijs voor de volle 100% je dat iemand die betast werd op dat moment zelf ook geen aanstalten maakte, of signalen afgaf? Zij adviseerde dan ook iedereen met dit soort ervaringen om zich te melden zodat de zaak nog sterker wordt. Of, zoals oud-kandidate Kirsten Berkx zei:

Mijn verhaal is slechts één regendruppel op een warme zomerdag: die is zo weer weg. Al onze verhalen samen zijn echter een niet te vermijden stortbui.

Uitspraken en reacties

De bewuste uitspraken van Nienke Wijnhoven

Veel besproken

Veel besproken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties