BIOS uitlezen...
Dit zijn de 10 meest krankzinnige TikTok-challenges in de geschiedenis van de mensheid Random
Auteur
13/01/2022 14:00

Dit zijn de 10 meest krankzinnige TikTok-challenges in de geschiedenis van de mensheid


Challenges. Zo oud als het internet, want wie kan zich niet de cinnamon challenge herinneren? Een grote hap kaneel nemen en dat proberen binnen te houden. Spoiler alert: dagaatnie. Of de Kiki-challenge: een dansje uitvoeren naast je rijdende auto. Nu waren deze uitdagingen nog redelijk onschuldig, al zijn er wel een aantal auto's gesneuveld, maar het kan nog veel gekker.

Zo waren er challenges waarbij het de bedoeling was om waspods in je mond te doen en nét op tijd weer uit te spugen, condooms op te snuiven of om geblinddoekt auto te rijden en we hoeven waarschijnlijk niet echt uit te leggen waarom dat geen supergoede ideeën zijn. Met het oprichten van TikTok in 2016 en het daaropvolgende succes ontstonden ook daar een hele lading nieuwe challenges.

Tijd om eens naar dat laatste medium te kijken, want de meest geschifte uitdagingen kwamen daar toch wel op voorbij. Van stom en ranzig tot regelrecht levensgevaarlijk: wij maakten een overzichtje van de 10 meest kansloze challenges op TikTok aller tijden.

1. Gorilla Glue Challenge

Zo blijft je haar altijd vastzitten. Zo goed zelfs dat bij deze dame de lijm tijdens een 4-uur durende operatie verwijderd moest worden.

Video niet gevonden

Jammer, maar helaas.

2. Vampire Fang Challenge

Prima allemaal, totdat mensen dat met nagel- of superlijm gingen doen. Ja, dan zitten ze goed vast ja. Op naar de eerste hulp!

Video niet gevonden

Jammer, maar helaas.

3. Erectiecrème op je lippen-challenge

Krijg je niet alleen een dikke snikkel, maar ook dikke lippen van . Nadeel: het brandt als de hel en is volgens specialisten extreem gevaarlijk.

Video niet gevonden

Jammer, maar helaas.

4. Corn Drill Challenge

Voordeel: het gaat retesnel. Nadeel: je kunt nog wel eens een voortandje verliezen. Toch, Jason DeRulo?

5. Skull Breaker Challenge

Met drie man op een rij wat springen, en zodra de middelste springt de benen onder zijn of haar lijf uit trappen zodat je de naam van de challenge eer aan doet. Kostte al het leven aan meerdere tieners.

6. Penny Challenge

Stop een stekker half in een stopcontact en duw er dan een muntje tussen. Niet alleen schokkend, maar ook knap brandgevaarlijk.

7. Milk Crate Challenge

Klinkt zo makkelijk, over een paar melkkratjes naar de overkant lopen, maar schijn bedriegt: het is natuurkundig bijna onmogelijk en leverde dan ook knetterharde valpartijen op.

8. Coronavirus challenge

Wat dat inhoudt? Het likken van toiletbrillen in het vliegtuig. Jawel, gaat u maar even over uw huig.

9. Blackout Challenge

Jezelf verstikken totdat je nokkie gaat. An sich al niet leuk, maar ook deze challenge kostte al meerdere levens.

10. Dipping Challenge

Uit onderzoek zou gebleken zijn dat ook je ballen smaakpapillen zouden hebben. Toegegeven, best intrigerend, maar om je hombres nou in een bak sojasaus te dippen gaat ons net wat te ver.

Video niet gevonden

Jammer, maar helaas.

Bonus: Silhouette Challenge

An sich allemaal leuk en aardig, bietje sexy doen in het rode licht, totdat videoknutselaars een manier vonden om de video's weer "normaal" te krijgen en de dames dus in vol ornaat konden bestuderen.

Check dit ook even

Check dit ook even

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties