Beelden opgedoken van vuurgevecht tussen Nederlandse gevangene en de Belgische politie Nieuws
Auteur
13/01/2022 10:31

Beelden opgedoken van vuurgevecht tussen Nederlandse gevangene en de Belgische politie


Nadat een 21-jarige Nederlander uit de jeugdinrichting Den-Hey Acker in Breda twee medewerkers had gegijzeld met een vuurwapen, wist te ontsnappen en naar België vluchtte, heb je ongetwijfeld gisteren meegekregen. Er zijn nu echter beelden opgedoken van het bizarre vuurgevecht met de Belgische politie waarbij hij meerdere keren is geraakt.

Het dodelijk slachtoffer, een 21-jarige Nederlander, was eerder die dag ontsnapt uit jeugdgevangenis Den Hey-Acker in Breda. “De man kon twee personeelsleden gijzelen buiten de gevangenismuren op zijn werkplaats en vluchtte met de gijzelaars in een wagen naar België”, vertelt woordvoerder Tom Wisseborn van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Nederland. Bij die gijzeling zou de man al gebruik hebben gemaakt van het vuurwapen. Bron GVA.be

Hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse. Niemand anders raakte gewond. Wie hij is, is op dit moment nog niet bekend.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair