BIOS uitlezen...
Kim Kardashian aangeklaagd voor het 'shillen' van de cryptomunt EthereumMax Crypto BSR Agency
Auteur
12/01/2022 15:45

Kim Kardashian aangeklaagd voor het 'shillen' van de cryptomunt EthereumMax


Heeft zij weer hoor, dacht ze gewoon even haar 693 miljoenmiljard volgers op het geweldige cryptoproject 'EthereumMax' te wijzen (*kuch* NFA *kuch*) - omdat ze ook gewoon het beste voor haar fans wil - is het wéér niet goed!

Halverwege 2021 besloot mevrouw Kardashian, samen met o.a. Floyd Mayweather Jr. die deze cryptomunt tijdens zijn bokswedstrijd tegen Logan Paul op zijn broek droeg, een aantal posts over $EMAX op Instagram te knallen (a.k.a. shilling). Aangezien ze nogal een groot bereik had en daarmee rechtstreek invloed op deze munt, schoot de prijs als een malle omhoog. Het selecte club die hiervan wist en op een heerlijk lage prijs goed hadden ingekocht, verkochten de zooi natuurlijk meteen op het hoogtepunt waardoor er een typische 'pump and dump' ontstond.

Does geld terug

Iedereen die dus later op deze hype wilde meeliften kwam van een behoorlijke koude kermis thuis aangezien de koers van de munt gestaag in elkaar klapte. Oftewel; zeg maar dag tegen je centen. Eén gedupeerde laat het er echter niet bij zitten en is een rechtszaak gestart. Volgens de aanklager hebben zij hun zakken gevuld over de rug van anderen door bewust 'valse en misleidende mededelingen' de ether in te slingeren.

Wat de uitkomst ook zal worden, meneer Mayweather en mevrouw Kardashian hadden sowieso geld genoeg om de heel zooi af te kopen en na deze oplichtingspraktijken waarschijnlijk nog heel veel meer.

Veel mensen waren meteen al argwanend...

Haar 'niet financiële adviezen'

Zie je, ze lachen ons uit

BSR Agency

Ook interessant

Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties