BIOS uitlezen...
Geert Wilders dreigt met juridische stappen tegen Özcan Akyol na uitspraken in VI Vandaag Nieuws
Auteur
12/01/2022 10:44

Geert Wilders dreigt met juridische stappen tegen Özcan Akyol na uitspraken in VI Vandaag


De heren van 'VI' zitten nog in de eerste week van hun nieuwe programma VI Vandaag en ze hebben in de allereerste uitzending alweer een relletje aan hun broek hangen. Nou ja, deze keer was het gast Özcan Akyol die stelde dat de PVV 'mensen met een moslimachtergrond het stemrecht ontneemt' omdat in het partijprogramma staat dat mensen met een dubbele nationaliteit geen stemrecht hebben en geen politieke functies mogen bekleden.

Geert Wilders is blijkbaar niet van dit soort uitspraken gediend en heeft advocaat Knoops een briefje laten opstellen waarin hij binnen 5 dagen een rectificatie van Akyol eist. Zo niet, dan zal de PVV rechtsmaatregelen overwegen.

'Eus' is niet echt onder de indruk van de brief en reageert op Twitter waarin hij aangeeft dat het gewoon een feitelijke interpretatie van hun standpunten is:

Geert Wilders - mister freedom of speech - is beledigd omdat ik zei dat hij van moslims het stemrecht wil afpakken. Dat is een feitelijke interpretatie van dit standpunt. Marokkaanse moslims kúnnen geen afstand doen van die nationaliteit. Cry baby. Niks geen rectificatie, dus.

Ongetwijfeld to be continued zullen we maar zeggen.

Check hier de uitspraak van Özcan Akyol

Bekijk hier de hele uitzending terug 👇

Check dit ook even

Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties