Vrouw mag niet bij Doesburgs restaurant naar het toilet en besluit voor de deur te kakken Nieuws
Auteur
10/01/2022 13:00

Vrouw mag niet bij Doesburgs restaurant naar het toilet en besluit voor de deur te kakken


Als je moet dan moet je, en daarom klopte deze vrouw uit Wijk bij Duurstede aan bij De Waag Stadsbierhuys in Doesburg. Ze had nogal hoge nood en vroeg of ze daar even naar het toilet mocht. Dat werd geweigerd, want coronaregels: alleen personeel binnen, geen klanten en dus moest mevrouw weer vertrekken.

Dat deed ze ook, maar niet voordat ze een dampende boodschap voor de deur van het restaurant had achtergelaten. Tsjah, als je moet dan moet je... Dankzij aanwezige camera's zijn er ook beelden van het voorval, die inmiddels online zijn geplaatst. Toch krijgt het bericht nogal wisselende reacties: iedereen is het er wel over eens dat het een superranzige actie is, maar de meeste mensen lijken toch wel te vinden dat Roy Kappert, de eigenaar van de zaak, de vrouw gewoon even naar het toilet had moeten laten gaan. Zeker aangezien het openbare toilet een paar minuten verderop gesloten was.

Dat had hem in het allerergste geval een boete opgeleverd, maar als hij daarmee het nieuws had opgezocht was die zo weer terugbetaald. Hoe dan ook, zeg het maar, heeft de eigenaar gelijk?

Poll

Poll

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties