Geen Full House meer: Bob Saget onverwacht op 65-jarige leeftijd overleden Nieuws BSR Agency
Auteur
10/01/2022 09:16

Geen Full House meer: Bob Saget onverwacht op 65-jarige leeftijd overleden


Een held van vroegâh is niet meer: Bob Saget is vannacht op 65-jarige leeftijd overleden. Mensen van boven de 35 kennen hem ongetwijfeld als presentator van America's Funniest Home Video's en natuuuuuurlijk als Danny Tanner uit de serie Full House. Jeweetwel, die extreem mierzoete sitcom over een samengesteld gezin die altijd eindigde met een knuffel en een paar levenswijsheden van papa Tanner. De serie kreeg overigens een reboot, genaamd "Fuller House", maar zo'n groot succes als in de 90's werd het nooit meer.

Wat minder mensen weten is dat ome Bob ook een messcherpe (en knetterharde) comedian was met een flinke dosis zelfspot. Zo speelde hij zichzelf in de geniale videoclip 'Rollin' with Saget' van Jamie Kennedy (met daarin de tekst "Bob Saget, the illest MF in a cardigan sweater") en liet hij zichzelf roasten bij Comedy Central.

De doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Volgens de politie zijn er geen drugs in het spel en leek het er niet op dat Bob er zelf een einde aan wilde maken; nog geen 24 uur geleden tweette hij over een show die hij deed in Jacksonville en hoe hij "addicted was to this shit". Hij werd gevonden in een hotelkamer in Florida en laat een vrouw en drie kinderen achter. RIP!

Zijn laatste tweet

BSR Agency

Een stukje uit een van zijn shows

Jamie Kennedy - Rollin' with Saget

Ook interessant

Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties