Argentijnse DJ met dood bedreigd omdat hij "Messi corona zou hebben gegeven" Nieuws IG/ferpalaci0
Auteur
04/01/2022 17:00

Argentijnse DJ met dood bedreigd omdat hij "Messi corona zou hebben gegeven"


Zelfs supervoetballers als Lionel Messi ontkomen niet aan het #coronavirus dus zit hij momenteel ook thuis. Vervelend, maar hij schijnt tot zover weinig klachten te hebben dus tot zover weinig spannends. Echter is er een Argentijnse DJ die iets meer last heeft van de besmetting.

Niet letterlijk, maar aangezien hij gespot is terwijl hij aan het feesten was met Messi is het voor sommige 'voetbalfans' duidelijk: het is de schuld van DJ Fer Palacio dat Lionel besmet is geraakt. Wat hem dat oplevert? Nou, doodsbedreigingen onder andere. Het ging zelfs zover dat Jimena Barón, de echte naam van de DJ, een video opnam waarin hij aangeeft niet de bron te zijn en dat hij naderhand ook negatief getest is. Met bewijs uiteraard.

Ik ben trending op Twitter omdat Messi positief testte op COVID-19. Dit gaat mij aan omdat mensen zeggen dat ik hem heb aangestoken. Ze noemen me zelfs moordenaar en ik krijg aan de lopende band kwade berichten. [...] Gisteren moest ik me laten testen omdat ik naar Uruguay wil reizen en de test was negatief. Ik kan het dus niet geweest zijn.

Of het echt geholpen heeft weten we niet, want voetbalfans die doodsbedreigingen sturen staan nou niet echt bekend om hun hoge intellect.

De video, voor de mensen met een talenknobbel

Zie je wel, negatief!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties