GGD-medewerker in Assen doet behoorlijk bizarre uitspraken over de boosterprik Nieuws
Auteur
21/12/2021 16:15

GGD-medewerker in Assen doet behoorlijk bizarre uitspraken over de boosterprik


Oké, een klein voorbehoudje want we kunnen natuurlijk niet garanderen dat er daadwerkelijk een GGD-medewerker aan de telefoon zat of dat hier een propaganda-poginkje wordt gedaan, maar toch. Deze beste meneer zou namelijk een medewerker van de GGD in Assen aan de telefoon hebben voor wat vragen over de verschillende corona-varianten, en krijgt daarop behoorlijk bizarre antwoorden.

De beller stelt wat suggestieve vragen, maar de medewerker gaat hier echter volledig in mee. Het zou allemaal maar angstkwekerij zijn om iedereen aan de booster te krijgen.

Ik denk dat het voornamelijk ook bangmakerij is, al mag ik daar geen oordeel over geven. [...] Ja, bizar hè?

Mocht dit inderdaad een medewerker zijn dan vermoeden we dat deze binnenkort zonder werk zit. Hoe dan ook, oordeel vooral zelf!

UPDATE
: Het blijkt daadwerkelijk een callcentermedewerker (dus geen arts of medisch geschoold personeel) te zijn, de GGD doet afstand van de uitspraken.

Dit is duidelijk niet wat je van een medewerker van GGD Drenthe mag verwachten. We zijn een professionele organisatie die betrouwbare informatie geeft. We nemen dit zeer serieus en bekijken hoe het kan dat dit is gebeurd. Uiteraard nemen we gepaste maatregelen en willen we hier van leren, om dit in de toekomst te voorkomen.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair