Jake Paul wint wéér en mept ex-UFC-kampioen Tyron Woodley knock-out Sport
Auteur
19/12/2021 11:01

Jake Paul wint wéér en mept ex-UFC-kampioen Tyron Woodley knock-out


Het was weer een gezellig avondje in de Amelie Arane in Tampa (Florida), want ook deze keer trok die irritante Youtuber Jake Paul aan het langste eind in het gevecht met de ex-UFC'er Tyron Woodley, maar deze keer won 'ie hem in de 6e ronde met een snoeiharde knock-out. Het mannetje heeft de laatste tijd blijkbaar flink getraind, dus wordt het niet eens tijd dat 'ie het tegen een échte bokser opneemt?

Geheugenverlies en onduidelijke spraak

Al die beuken op je hoofd veroorzaken niet alleen blauwe plekken, bloemkool-oren en allerlei bloeduitstortingen, maar je hersenen worden er ook niet echter beter van. In een interview met journalist Graham Bensinger vertel Jake dat hij hij last heeft van ernstige bijwerkingen door herhaalde klappen op zijn kop. 

Ik merk het in gesprekken met zoals, met mijn vriendin of vrienden, alsof ik me iets niet herinner dat ik me zou moeten kunnen herinneren dat een paar dagen geleden is gebeurd. Soms in mijn toespraak, waar ik, zoals elk honderdste of tweehonderdste woord, zal verknoeien of, zoals, smet. Wat ik niet eerder heb gedaan.

Recente scans van zijn hersenen toonden aan dat er delen  waren die geen bloedstroom hadden, waardoor hem ook werd geadviseerd om te stoppen met boksen.

Check dit ook even

Check dit ook even

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties