Juicechannel: 'Ali B van zijn horloge beroofd vanwege gokschulden' Shownieuws
Auteur
15/12/2021 15:31

Juicechannel: 'Ali B van zijn horloge beroofd vanwege gokschulden'


Of je het nou leuk vindt of niet, de laatste tijd is onze knuffelmarokkaan Ali B. behoorlijk in het 'nieuws' aanwezig. Herinner je zijn gezellig oom nog die niet heel lang geleden even via social media de vuile was buiten hing, zijn gênante freestyle voor de kersverse wereldkampioen formule 1 Max Verstappen en natuurlijk de gewapende overval waarbij ook hij van zijn horloge is beroofd.

Juiccccce

Er gaan geruchten rond over de aanleiding van deze overval en dat is naar verluidt een dikke gokschuld die hij heeft opgelopen. Je zou zeggen dat zijn stacks dik genoeg zijn om er een verslavinkje op naast te houden, maar aangezien de juicechannels de laatste tijd behoorlijk goed geïnformeerd lijken te zijn, zit er wellicht wel een kern van waarheid in. 🤔

Ali B bekent ‘Wéér teruggevallen in gokverslaving’

De uitdrukking waar rook is, is vuur lijkt ook in dit geval weer op te gaan, want niet heel lang geleden (september 2021) bekende hij teruggevallen te zijn in zijn gokverslaving.

Een paar maanden terug zat ik ineens weer in de gokhal. Ik weet niet goed waarom, het leek me zomaar even lekker: opgaan in die afgesloten wereld en uitdokteren welke automaat de meeste winst gaat geven. [...] Ze weigeren me nu als ik me weer meld. Maar dat doe ik niet. Ik ben te veel een winnaar geworden om ooit nog terug te vallen.

Waarschijnlijk wederom een gevalletje to be continued...

Ali's reactie vlak na de overval

Veel besproken

Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties