Ariane Grande is blijkbaar ook al een enorme racist want ze zou doen aan Asian-fishing Nieuws
Auteur
09/12/2021 16:00

Ariane Grande is blijkbaar ook al een enorme racist want ze zou doen aan Asian-fishing


Een nieuwe dag, een nieuw ophefje en vandaag is Ariane Grande aan de beurt. Zangeres, lekker figuur, niks meer aan doen zou je zeggen, maar ze wordt nu beschuldigd van Asian-fishing!

Nu zijn wij ook niet voor het onverdoofd met een hengel Aziaten uit de plomp trekken, maar dit betekent iets heel anders:

‘Asian-fishing’ is a term used to describe those who use tools such as make-up or photo editing to give the appearance of having east-Asian ancestry.

Oftewel, als je met je oogpotloodje een beetje kleinere ogen krabbelt ben je aan de beurt, want dan wil je Aziatisch lijken en dan moet je kapot. Racisme. Zo werkt het nou eenmaal! Ariane wordt er na haar laatste fotoshoot van beschuldigd en dat is niet het enige, want eerder deed ze aan black-fishing (jawel), waarna ze volgens sommigen ook als Latina door het leven ging. Dat heet dan weer geen Latina-fishing, wat wij weer verwarrend vinden, maar dat terzijde.

Gelukkig kreeg ze ook bijval van Oli London, een blanke man die zich plastisch en chirurgisch liet toetakelen om meer op een Koreaans boyband-lid te lijken. Hij vond dat mensen zich niet zo aan moesten stellen want Ariane zou, net als hij, TRANSRACIAAL zijn. Laten jullie dat effe op je inwerken, drukken wij ons scrotum even onder de nietmachine.

Gelukkig is 2021 bijna voorbij, maar we hebben zo'n voorgevoel waar 2022 heen gaat...

Oordeel zelf

Boeeee!

Thanks Oli

Check dit ook even

Check dit ook even

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties