13-jarige jongen in wurggreep genomen door Amerikaanse politieagent Nieuws
Auteur
06/12/2021 17:30

13-jarige jongen in wurggreep genomen door Amerikaanse politieagent


Heftige beelden uit #Amerika (waar anders) waarin een politieagent een 13-jarige in een stevige wurggreep heeft genomen om hem te kunnen arresteren. Zou zich hebben afgespeeld in Baton Rouge, waar een melding binnenkwam van een ruziënde groep tieners. Sommigen hadden honkbalknuppels vast, maar de politie wist de groep vrij makkelijk weg te sturen.

Een half uur later is daar alsnog de pleuris uitgebroken, waardoor de politie moest ingrijpen. Deze jongen werd gearresteerd op verdenking van verzet tegen aanhouding en het mishandelen van een politieagent, echter zegt de familie dat ze de verkeerde jongen te pakken hebben. De agent is overigens gewoon nog aan het werk, al wordt er wel onderzoek gedaan naar dit voorval.

Waarschijnlijk zullen binnenkort de volledige bodycambeelden vrij worden gegeven, al zal daar eerst een rechter over moeten beslissen omdat het hier over een minderjarige gaat. Volgens buurtbewoners is Baton Rouge overigens een levensgevaarlijke plek waar je nóóit moet stoppen als je er niets te zoeken hebt. Meer info vind je hier.

Overigens gaat het er in Nederland ook wel eens lomp aan toe, zoals we laatst in Breda zagen.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair