Lex Uiting biedt excuses aan nadat hij zich verspreekt en 'kopdoeken' zegt Nieuws
Auteur
02/12/2021 14:30

Lex Uiting biedt excuses aan nadat hij zich verspreekt en 'kopdoeken' zegt


Lex Uiting mag tegenwoordig aanschuiven bij RTL Boulevard en daar versprak 'ie zich gisteren tijdens een item over de hele Meiland-affaire. Hij floepte er per ongeluk "kopdoeken" uit in plaats van hoofddoeken. Kan gebeuren. Echterrrrrrr leven we in 2021 en ging de verspreking over de Islam, dus kreeg hij de complete woke-strontemmer over zich heen. Tsjah, als je zo'n verspreking maakt dan kan het niet anders dan dat je een Islamofobe NSB'er bent natuurlijk!

As usual moet daar natuurlijk op teruggekomen worden omdat RTL véél te bang is om te worden weggezet als racistisch bolwerk, en zo kon onze Lex excuses aanbieden.

Gisteren gebruikte ik in dit programma per ongeluk het verkeerde woord voor hoofddoek. Nadat ik schrok van deze ongelukkige verspreking, bood ik direct hier mijn excuus aan in de uitzending. Doordat ik me er nogal ongemakkelijk over voelde, probeerde ik het later met een grapje glad te strijken. Helaas zonder het juiste resultaat. Ik heb door deze slip of the tongue mensen beledigd of verdriet gedaan. Dit was totaal niet mijn bedoeling en ik wil op geen enkele manier bepaalde mensen, culturen of gebruiken buitensluiten of veroordelen. En daarom wil ik nogmaals hier mijn woorden terugnemen en sorry zeggen.

Zucht. Diepe, diepe zucht.

Soundos El Ahmadi reageerde in elk geval piswoest:

We mogen tegenwoordig ook niks meer zeggen?” “Islam is een open wond”.
Nee! Je mag zeggen wat je wilt! Je moet alleen niet schrikken en janken dat mensen terug praten DIE NIET OP JOU LIJKEN! Dat is de irritatie toch? @lexuiting die expres 2 keer kopdoeken zegt en grinnikt is niet funny. Anti islam mainstream maken of salonfähig is niet funny. En ja, mensen zeggen daar iets van. Zoals ik. En dat mag. Maar ik heb het al duizend keer gezegd. Dit krijg je als je 0 diversiteit hebt bij een programma zoals @rtlboulevard voor de schermen maar ook vooral achter de schermen. Maar ondertussen wel grote mond hebben over de maatschappij terwijl de maatschappij totaal niet terug te zien is in hun programma. Heb ik trouwens keer tegen ze gezegd en dat werd mij totaal niet in dank afgenomen. Feiten. Dat mag je niet zeggen. Ik mag minder zeggen, maar ze mogen wel over jouw ass lullen en je dehumaniseren met een woord als kopdoek. Je bent niet funny @lexuiting. Je bent niet “lekker aan het schuren”. Je bent een onderontwikkelde man die in paniek is omdat hij te weinig talent heeft. En ja, dat mag ik zeggen. Challas!

Misschien verwees Lex wel naar het Zuid-Afrikaans? Daar is 'kopdoek' een heel normaal woord... Hoe dan ook, op naar de volgende rel, zin in!

/ / Uitgelichte artikelen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties