BIOS uitlezen...
Ook Milka probeert deugpuntjes te scoren over de rug van Maxime Meiland Nieuws
Auteur
01/12/2021 11:15

Ook Milka probeert deugpuntjes te scoren over de rug van Maxime Meiland


Tjeempie, het is voor de Meilandjes het weekje wel hoor. Nadat Erica Meiland al werd gecancelled door iedereen en zijn moeder is nu ook Maxime echt aan de beurt. Het begon bij Emma matrassen, die de samenwerking stopzette omdat ze zich niet had uitgesproken tegen de uitspraken van haar moeder. Zucht. Daar bleef het niet bij, want ook Nivea en HelloFresh wilden niets meer met Maxime te maken hebben. Nogmaals: vanwege uitspraken van HAAR MOEDER. Zelfs Geert Wilders mengde zich in de discussie.

Nu is deugen natuurlijk fantastisch anno 2021, dus bedacht Milka zich geen moment en sprongen zij ook op de woke-trein. Ook zij distantieerden zich vollédig van de Islam-uitspraken want oei wat zijn we divers en oh jongens wat is de multiculturele samenleving toch belangrijk en wat zijn wij toch non-racistisch. Kijk ons eens goed zijn. Prima allemaal, maar er is toch wel een klein detail:

Milka heeft al sinds ruim vóór het boek (en dus de uitspraken) van Erica geen enkele samenwerking met de familie Meiland whatsoever. Sterker nog, ze hebben één keer iets samen gedaan, maar tóch moest er een statement komen:

We hebben in het verleden inderdaad een eenmalige samenwerking met Maxime Meiland gehad. Deze samenwerking dateert van voor de verschijning van het boek van Maxime haar moeder en er is dus momenteel geen enkele andere vorm van samenwerking tussen Milka en Maxime. We willen echter duidelijk stellen dat Milka (..) geen enkele vorm van racistische uitspraken duldt. [...]Wij hebben reeds de posts van Maxime van onze eigen social media kanalen verwijderd en hebben we ook aan Maxime gevraagd om dit op haar eigen social media profiel te doen.

Het statement is inmiddels alweer van Instagram verwijderd. Goed bezig Milka, jullie deugen hoor, toppers zijn jullie. Overigens gaan er op den socials een hoop oproepen op om mensen hun HelloFresh-abonnement te laten beëindigen en om massaal een Emma-matras te bestellen en deze na 99 dagen proefslapen weer terug te sturen. Best een ranzig idee, nu no-nut-november is afgelopen...

Angela de Jong reageerde even geleden ook al op de uitspraken

Ook interessant

Ook interessant

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties