BIOS uitlezen...
Zangeres Ari Lennox trekt racismekaart na arrestatie op Schiphol, was dronken en biedt excuses aan Shownieuws
Auteur
30/11/2021 12:01

Zangeres Ari Lennox trekt racismekaart na arrestatie op Schiphol, was dronken en biedt excuses aan


Welkom in 2021 zullen we maar zeggen. Het jaar waarin je bij aankomst op #Schiphol eerst nog ontzettend blij bent dat je in Amsterdam bent, maar binnen een uur 180 graden gedraaid bent en de Nederlandse marechaussee van keihard racisme beschuldigt. Natuurlijk niet omdat mevrouw dronken was en d'r papieren niet in orde had, maar uiteraard omdat 'ze' zwarte mensen haten. Wat zou het anders moeten zijn?

Wow Amsterdam, ik ben geschokt. Ik was zo blij om te mogen reizen en deze verschrikkelijke vrouw… Ik heb nog nooit zulk flagrant racisme meegemaakt. Bron Parool.nl

Gevoelig onderwerp, snappen we best, maar door meteen de racismekaart te trekken en dit op deze manier naar je 700.000 volgers op Twitter te communiceren - zonder even een stukje zelfreflectie toe te passen - is best wel kansloos.

Excuses

Gelukkig heeft ze een aantal uur later alsnog het licht gezien en persoonlijk haar excuses aangeboden d'r management laten mailen. 'Lennox komt later maandag zelf nog met een statement', maar tot nu toe is het vrij stil. 

Misschien is het idee om een blaastest in te voeren voordat je op social media mag, kan een boel onnodig gezeik schelen 😅

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties