Volgens stemacteur Jeremy Irons is Scar uit The Lion King toch echt homoseksueel Nieuws
Auteur
25/11/2021 10:46

Volgens stemacteur Jeremy Irons is Scar uit The Lion King toch echt homoseksueel


In de categorie "dingen die je je echt nog nooit hebt afgevraagd en eigenlijk helemaal niet weten" treffen we vandaag Scar. Je weet wel, die jaloerse en rancuneuze oom uit The Lion King, die het niet kan verkroppen dat zijn broer koning wordt. Heb je je ooit afgevraagd wat zijn seksuele voorkeur is? We gokken op nee.

Gelukkig is het 2021 en moeten we massaal bij dat soort zaken stilstaan, want in een recent interview met Queerty rondom de film House of Gucci geeft Jeremy Irons, de man die de stem voor de leeuw insprak, duidelijk aan dat er maar één optie is: Scar is homoseksueel. Ja, laat dat maar even bezinken.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Scar een gay is die niet uit de kast durft te komen en daar doodongelukkig van wordt. Het verhaal was heel anders gelopen als hij dat wel had gedaan. Dan was hij vermoedelijk ergens met een leuke partner gelukkig geworden en was hij helemaal vergeten de monarchie over te nemen, zoals hij nu wel doet. (Bron: AD.nl)

Da's op zich wel de basis van de gehele film, maar dat terzijde. Ook is het een tekenfilm waarin seksualiteit compleet irrelevant is, maar hey: lang leve 2021, wokeheid gaat doorrrrrr!

Het bewuste interview

/ / Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

/ / Reacties