Kees van der Spek sloopt complot-oplichter met heerlijke maar dodelijke opmerking TV
Auteur
24/11/2021 10:23

Kees van der Spek sloopt complot-oplichter met heerlijke maar dodelijke opmerking


Nu zijn er op televisie een heleboel misdaadverslaggevers, maar stiekem is Cheese from the Bacon, oftewel Kees van der Spek, toch wel onze favoriet. Voor niemand bang, deelt rustig klappen uit als het moet en zo af en toe komt 'ie met dodelijke opmerkingen.

Gisteravond bijvoorbeeld, toen hij in de uitzending achter oplichter Addy van W. aan zat. De man zat ooit in het programma "Helemaal het einde" maar is inmiddels naar Portugal vertrokken om daar een gelovige commune te beginnen. Oh, en klein detail: dat doet hij vanwege onze satanische overheid. Jup, een complotgekkie.

Een hoop gelijkgestemden betaalden hem heel veel geld voor een stukje land, maar dat bleek helemaal niet te mogen en te kunnen, en tot zover kreeg niemand zijn geld terug. Riekt toch wel een beetje naar oplichting, en dus trok onze boomlange presentator richting Portugal om verhaal te halen. Hoe dat precies in zijn werk ging moet je maar in de volledige aflevering bekijken, maar het einde van de confrontatie willen we je niet onthouden. Keesie besloot namelijk het gesprek te beëindigen door de man met één dodelijke opmerking te slopen. Held!

De volledige aflevering

/ / Vandaag ook veel bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties