Weer een hele reeks cryptomemes om de pijnlijke daling van afgelopen week even te verwerken Picdumps
Auteur
07/12/2021 13:05

Weer een hele reeks cryptomemes om de pijnlijke daling van afgelopen week even te verwerken


Ach mensen toch, wat bloedbad was het vorige week. Bitcoin verloor 25% van z'n waarde tijdens een heftige dip. Waar de prijs vorige week vrijdag nog rond de $57.000 dollar schommelde, zakte hij door allerlei support levels heen en bereikte hij op het dieptepunt zelfs even de $42.000 dollar. Volgens gegevens van CoinGlass werden maar liefst 400.000 investeerders en $2.5 miljard dollar aan long posities geliquideerd. POEF, allemaal weg.

De oorzaak van deze stevige daling moeten we zoeken in o.a. onzekerheid over regelgeving in de US, angst voor (aanhoudende) hoge inflatie, een tegenvallend banenrapport in de US, maar uiteraard speelt de onzekerheid door de nieuwe coronavariant Omicron ook een grote rol. De financiële markten hadden het namelijk niet veel beter en stonden ook in het rood. Ondertussen is de boel wel weer wat hersteld en staat de prijs van Bitcoin weer boven de $50k. Housten, they bought the dip.

Enfin, genoeg serieuze info. Tijd voor een reeks geinige, pijnlijke, en oh-zo herkenbare cryptomemes!

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair