Massaal uitgerukte politie vindt héél bijzondere indringer op vuilnisbelt nadat beveiliger stemmen hoort Nieuws
Auteur
22/11/2021 11:02

Massaal uitgerukte politie vindt héél bijzondere indringer op vuilnisbelt nadat beveiliger stemmen hoort


Oké, het nieuws is van 3 dagen geleden maar we vonden dit verhaal zo mooi dat we hem niet konden laten liggen. Je kunt je namelijk voorstellen dat als je midden in de nacht op het terrein van de GAD Grondstoffen- en afvalstoffendienst in Almere-Haven loopt en ineens een stem hoort, dat je wellicht een schoon onderbroekje nodig hebt. Deze beveiliger schrok zich in elk geval het apezuur en schakelde direct de politie in. Was het een indringer, of lag er iemand die er niet hoorde?

De politie rukte massaal uit, omsingelden het terrein en begonnen met hun zoektocht. Lichtelijk bizar, want ze konden niets vinden terwijl een stem toch herhaaldelijk "Joehoe" en "Hier ben ik" bleef roepen. Totdat uiteindelijk een agent in een vuilnisbak keek en daar de dader aantrof...

Jawel, Nijntje. Om precies te zijn: het Nijntje-speelgoed dat bedoeld is voor kleuters en om de 10 seconden geluidjes maakt zodat je er verstoppertje mee kunt doen. De Almeerse Rick herkende het verhaal en vertelde aan Omroep Flevoland dat hij de dader was:

Ik heb die irritante pop nog geen dag daarvoor in de plasticcontainer gegooid. We hadden de pop nog geen week in huis en hij hield maar niet op met geluid maken.

Hij heeft zijn excuses aangeboden, maar hoeft Nijntje niet terug.

/ / Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

/ / Reacties