Compleet geschift: duurste huurhuis van Amsterdam kost je een klein jaarsalaris per maand! Lifestyle
Auteur
11/11/2021 11:33

Compleet geschift: duurste huurhuis van Amsterdam kost je een klein jaarsalaris per maand!


We snappen best dat het in deze oververhitte woningmarkt het (voor starters) zo goed als onmogelijk is om een fatsoenlijk huis te kopen, laat staan als je een leuk optrekje in het Amsterdamse zoekt. Gelukkig zijn er ook alternatieven waar je gebruik van kunt maken, want je hoéft natuurlijk niet per se een torenhoge hypotheek te nemen dus waarom ga je niet gewoon tijdelijk wat huren?

Vandaag hebben we dus in de categorie huurhuizen een buitenkansje op #Funda gevonden: een gerenoveerd rijksmonument aan de Herengracht.

Voor het recordbedrag krijgt de nieuwe huurder een gemeubileerd appartement met vier verdiepingen, drie keukens en vier slaapkamers. In het souterrain is tevens een apart appartement gebouwd, dat volgens Funda ‘ideaal is voor personeel of nanny’. Bron AT5.nl

Het kost je dan wel een slordige 16.000 euro per maand, wat voor sommige mensen (ja, jij verdient heus wel meer) een jaarloon is, maar daar krijg je dan wel wat voor terug. Kijk maar...

Prima geveltje

Prima entree

Prima eetkamer

Prima woonkamer

Prima keuken

Prima badkamer

Prima gym

Prima dakterras

Niet zo prima prijsje

Kijken kijken en niet kopen

Sta je ook te popelen om morgen al je IKEA-meubels in dit heerlijke pand te drukken? Check hier alle specificaties en we zien de uitnodiging voor de housewarming wel tegemoet!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties