Ophef in het Belgische Bree na opgedoken natuurfilm in Sint-Michielskerk Nieuws
Auteur
04/11/2021 11:01

Ophef in het Belgische Bree na opgedoken natuurfilm in Sint-Michielskerk


Als wij torenpoepers zeggen dat weten de echte diehards preciés waar we het over hebben (google maar). Nu is er gisteren weer een Belgische video opgedoken waarbij deze keer niet de burgemeester voor paal staat, maar een stelletje dat het blijkbaar een goed idee vond om in de Sint-Michielskerk van wippenstein te gaan. Godmiljaar, die kunnen waarschijnlijk op een stevige preek rekenen want de plaatselijke kerkgemeenschap is compleet over de zeik:

Dit overschrijdt alle grenzen van fatsoen, respect en redelijkheid. Dit kan dus niet. Dit is openbare zedenschennis. We gaan een klacht indienen bij de politie. Door het verlengde Allerheiligenweekend gebeurt dit woensdag. We willen dit discreet afhandelen, maar we willen natuurlijk dat er gevolg aan wordt gegeven. Dit overvalt ons.

Voor alle liefhebbers; de video zal ongetwijfeld vandaag of morgen in de betere WhatsApp-groepen te vinden zijn. Ons niet bellen.

UPDATE: stelletje is geïdentificeerd en er kan gebiecht worden.

Het item op TV Limburg

/ / Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties