BIOS uitlezen...
Erica Meiland onder vuur na stevige kritiek op Islam tijdens uitzending Jinek Shownieuws
Auteur
30/10/2021 11:31

Erica Meiland onder vuur na stevige kritiek op Islam tijdens uitzending Jinek


Je verwacht het niet, maar na Martien Meiland is er nu ook een boek over het leven van zijn eega Erica uitgekomen en dus moeten er promotionele praatjes in talkshows worden gehouden. Gisteravond zaten de Noordwijkers bij #Jinek om hun verplichte promotionele praatje te doen - er moeten tenslotte wel boekjes worden verkocht - en aangezien er een aantal behoorlijk controversiële uitspraken in staan kan dat natuurlijk goed voor de kijkcijfers zijn.

Naast het 'bijzondere' feit dat ze serieus heeft overwogen om haar vent te vermoorden, is ze klaarblijkelijk ook geen voorstander van vrouwen die een hoofddoek dragen omdat het volgens haar helemaal 'geen vrije keuze is' maar symbool staat voor de onderdrukking van de vrouw.

Volgens Chantal Janzen kun je dit soort uitspraken niet doen, omdat er heel veel moslimvrouwen zijn die het wél fijn vinden. Ergo: #ophef op den Twitters met de gebruikelijke voor- en tegenstanders.

Chantal dacht er het hare van 👀

#TeamErica

#TeamChantal

De uitzending terugkijken kan hier 👇

Poll

Poll

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties