BIOS uitlezen...
André Hazes schijnt terug te zijn bij Monique en zijn schoonouders willen wraak Shownieuws
Auteur
28/10/2021 13:00

André Hazes schijnt terug te zijn bij Monique en zijn schoonouders willen wraak


Jawel, daar is 'ie weer, onze grote vriend Dreetje Hazes! Jeweetwel, de man die via Monique Westenberg naar Bridget weer terug naar Monique en daarna bij Sarah van Soelen belandde. Moet de beste jongen ook allemaal zelf weten, maar toch kwam er weer een sappig verhaaltje bovendrijven.

André zou namelijk weer terug zijn bij Monique, en volgens Story (wat natuurlijk de állerbetrouwbaarste bron ter wereld is, jwz) zou zij niets liever willen dan weer gezellig terug naar Hazes Junior. Iets met een ezel, stoten en een steen, maar wie zijn wij om daarover te oordelen. De relatie met Sarah van Soelen zou in elk geval kapot zijn gemaakt door iets of iemand, en daarvoor willen zijn schoonouders wraak. Echt, als iemand dit plot voor GTST zou hebben geschreven zou het waarschijnlijk worden afgeschoten wegens "te onrealistisch".

We verzinnen het ook niet, maar houd tot die tijd in elk geval je moeder binnen want voordat je het weet heb je ineens een stiefvader die elke dag leeft alsof het z'n laatste dag is...

(The Neverending) Story

Shownieuws zat er bovenop

Het zou al eerder uit zijn gegaan

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Reacties

Reacties

Personen