BIOS uitlezen...
De 32-jarige lerares Amy Kupps werd ontslagen vanwege haar account op OnlyFans Random @amy.kupps93
Auteur
28/10/2021 20:30

De 32-jarige lerares Amy Kupps werd ontslagen vanwege haar account op OnlyFans


Mag er dan ook helemaal niets meer tegenwoordig? Nope! Tenminste, niet als je 13 en 14-jarige kinderen geschiedenisles geeft op school, maar als hobby daarnaast ook wat geld binnenharkt met je OnlyFans-account.

Amy Kupps, een 32-jarige vrouw uit Charlotte (North Carolina), werd geschorst en verzocht een ander pad te kiezen, nadat het bestuur erachter was gekomen dat ze in haar vrije tijd wat andere dingen deed dan puzzelen, wandelen en breien; ze had namelijk al een jaartje of twee een account op OnlyFans waar ze meer dan 150.000 dollar mee verdiende. En dat vond het bestuur niet zo leuk natuurlijk!

Even voorstellen: Amy Kupps

Jam Press/@amy.kupps93

De schuld van haar ex

Volgens Amy is het allemaal de schuld van haar ex-man genaamd Theodore: die zou haar verlinkt hebben, mogelijk omdat het hem niet echt beviel wat ze allemaal deed voor haar fans online. Gevalletje jaloezie waarschijnlijk. 

@amy.kupps93

Goed, en nu?

Amy heeft inmiddels geaccepteerd dat ze mischien niet meer voor de klas kan staan, maar sluit nooit helemaal uit dat ze niets meer op dat vlak gaat doen. Voorlopig richt ze zich op haar OnlyFans-carrière, waar ze in ieder geval goed rond van kan komen.

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties