BIOS uitlezen...
26-jarige vrouw overlijdt na avondje stappen, Heerenveen vol geruchten over drugsfeestjes van lokale ondernemers Nieuws
Auteur
26/10/2021 13:00

26-jarige vrouw overlijdt na avondje stappen, Heerenveen vol geruchten over drugsfeestjes van lokale ondernemers


Het is helaas niet de eerste keer dat er iemand overlijdt na een avondje stappen, maar in dit geval zijn de omstandigheden rondom de dood van Lisette Elzinga uit Heerenveen wel héél bizar. Althans, als we de geruchten uit het dorp mogen geloven.

Vrijdagmorgen 15 oktober werd het meisje vanuit "een woning" naar het ziekenhuis gebracht en in een kunstmatige coma gehouden, en sindsdien brak de pleuris uit. Lokale ondernemers zouden haar op een feestje GHB hebben gevoerd en ze zou aan de overdosis zijn overleden. Sterker nog, op WhatsApp en andere social media wordt er al volop genamed en geshamed want ingewijden zouden precies weten om wie het gaat.

Zou ook niet de eerste keer zijn, want volgens de geruchten zouden de bewuste ondernemers erom bekend staan wel vaker van dit soort avondjes te hebben. Meisjes meenemen, drogeren, verkrachten, in de doofpot stoppen en hatseflats, prettig weekend allemaal. Totdat dat de laatste keer dus misging.

Het zijn allemaal maar geruchten, maar inmiddels gaat het in Heerenveen zo los dat zelfs burgemeester Tjeerd van der Zwan oproept tot kalmte:

Ik hoop dat iedereen kritisch en terughoudend is, zodat niemand onnodig wordt geschaad. Ga niet speculeren. Het is nu tijd om stil te staan bij het verdriet van de familie en hen te ondersteunen.

Dit verhaal zal nog wel een staartje krijgen, want het lijkt er niet op dat de inwoners van Heerenveen dit zomaar zullen laten gaan. Ook de burgemeester gaf aan dat hij wil dat de onderste steen bovenkomt, de video kun je hier bekijken. (Bronnen: AD.nl, LC.nl)

Screenshot van de Leeuwarder Courant Facebookpagina

Bron: VKMag

VKMag

Foto's van Lisette d'r Instagram

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.
Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair