Minderjarige pizzabezorger aangerand door 2 halfnaakte modellen, 3 maanden celstraf geëist Nieuws
Auteur
20/10/2021 10:45

Minderjarige pizzabezorger aangerand door 2 halfnaakte modellen, 3 maanden celstraf geëist


We weten het: het klinkt als een beroerd intro voor een hele goedkope volwassen natuurfilm. Pizzabezorger komt eten brengen, komt uit bij huis met twee halfnaakte modellen die hem prompt naar zijn salami grijpen en de hele handel filmen. Een geintje, zeiden ze zelf. Klinkt als een droom, maar de bezorger is getraumatiseerd en de dames dreigen nu voor 3 maanden de cel in te gaan. Linksom of rechtsom, het maken van net iets te pikante beelden met een minderjarige is nou eenmaal strafbaar.

Toen de jongen aanbelde deed één van de dames open in een roze badjas met een behoorlijk diep decolleté, en terwijl zij het geld haalde kneep de andere dame de man in zijn zaakje. Oh, gehuld in een spannend SM-pakje. Wut. Ze hadden gedacht dat dit de ultieme droom van een pizzabezorger moest zijn maar niets bleek minder waar.

De jongen was in shock, heeft nog steeds last van paniekaanvallen en deed op aanraden van zijn baas aangifte.

Voor mij stortte mijn wereld in. Ze hebben me tegen mijn zin en toestemming betast. Het heeft me psychisch pijn gedaan.

Overigens zou het hier gaan om Cato van der K. uit Alkmaar en Michelle de K. uit Amsterdam, modellen die eerder in de FHM verschenen. Cato was zelfs nummer 424 in de FHM50. Hoofdredacteur Chris Riemes gaf aan dat de kans dat de dames daar nog eens in terechtkomen niet zo heel groot meer is:

Cato heeft een keer een shoot bij ons gedaan. We hadden geen plannen om een tweede shoot met haar te doen, dat doen we niet zo snel met minder bekende modellen. Nu dit akkefietje in de media is gekomen, hoef ik haar niet zo snel meer in mijn blad te hebben. Wat me wel mooi zou lijken, is een spannende duo-shoot in de gevangenis. Dat zie ik wel zitten.

Toch bijzonder dat dit door de vrouwen onder de noemer "geintje" wordt weggezet, terwijl als er twee gespierde, halfnaakte kerels een minderjarig meisje naar d'r kruis hadden gegrepen de wereld waarschijnlijk te klein was...

Dit zou een van de dames zijn

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Een paar verslagen uit de rechtbank

Deze bekende prank ging ook over de pizzabezorger

/ / Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties