BIOS uitlezen...
Ophef van de dag: Nikkie Plessen kan nie Photoshoppen nie en nou zijn haar volgers boos Nieuws
Auteur
19/10/2021 10:14

Ophef van de dag: Nikkie Plessen kan nie Photoshoppen nie en nou zijn haar volgers boos


We laten hier regelmatig een hele lading prutsers zien die niet echt overweg kunnen met Photoshop en zichzelf compleet onrealistisch op social media zetten (klik hier voor die galleries) maar meestal zijn dat foto's van ver weg. Vandaag pakken we het echter wat lokaler aan, want ook Nikkie Plessen heeft daar een handje van. Jeweetwel, die vrouw die bekend is van eeuh.. Tsjah.. Nou ja, ze is in elk geval bekend. En rijk.

Ook heeft ze een prima figuur, maar tóch vindt ze het nodig om haar foto's even door de Photoshop-mangel te trekken. Vooral haar benen/kuiten moeten het ontgelden, maar haar hoofd lijkt op sommige kiekjes ook wel compleet opgeblazen ten opzichte van haar lichaam. We weten niet in welk universum dát sexy zou moeten zijn, maar hey, voor ieder wat wils.

Er is nu in elk geval ophef, want naast dat ze dat volgens haar volgers helemaal niet nodig heeft vinden mensen ook dat dit voor andere vrouwen een compleet onrealistisch beeld neerzet. Oordeel zelf.

Oepsie

Volgens ons hoort een zijkant van een trap niet zo te buigen. En wat is op met dat grote alien-hoofd? Yikes!

Oepsie 2

Goh, wat een rare karteltjes aan je been! Is het een huidaandoening? Of gewoon een kwestie van matig Photoshopwerk, aangezien je halve kuitspier is verdwenen en je ineens schoenmaatje 54 hebt?

Oepsie 3

Raarrrrr: je benen gladtrekken maar een grote wrat op je rechterhand laten zitten. Als je dan tóch bezig bent...

Zo makkelijk is het...

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair