BIOS uitlezen...
Dankzij de bizarre badkamer is deze keet in Enschede al dagen trending op Funda Lifestyle
Auteur
14/10/2021 15:01

Dankzij de bizarre badkamer is deze keet in Enschede al dagen trending op Funda


Een nieuwe week, een nieuw pareltje op #Funda en in dit geval eentje die veelbesproken is op d'ninternetz. Niet eens zozeer vanwege het huis an sich, maar voornamelijk vanwege één specifieke ruimte. Komen we zo op.

Je moet in elk geval in het wonderschone Enschede wezen, alwaar de cola al eeuwenlang met lange A wordt geschreven. Verdere vereisten zijn een portemonnee waar in elk geval €330.000,- in zit, en een voorliefde voor hout. Heel. Veel. Hout.

As usual, eerst maar weer eens de buutenkaaaaaant.

Hier jong, doar hi-j 'm ligg'n. Skitterend, en eerlijk is eerlijk: de houtfetisj is aan de buitenzijde gelukkig nog niet helemaal doorgedrongen. Als eerste maar weer eens wat specificaties. We zijn er nu toch.

✅ Bouwjaar: 1954
✅ Woonoppervlakte: 135 m², perceelgrootte 280 m²
✅ Aantal kamers: 8, waarvan 4 slaapkamers
✅ Aantal badkamers: 2, plus 1 apart toilet
✅ Voorzien van sauna en best veel hout
✅ Energielabel: F
✅ Hout

Niet eens echt heel beroerd qua ruimte dus. Oké, misschien moet je een paar knaken aan isolatie uitgeven en wellicht is het een idee om AL DAT PLEURISHOUT een nieuw leven te geven op de vuilstort, maar hey, dan heb je ook wat! In elk geval een héél bijzondere badkamer, en laten we die eerst eens even bekijken.

Zoveel fouts in één foto... "Lekker retro" dekt hier de lading niet meer. Het schrootjesplafond, het vreemde instapbad met loshangende kabel voor vrijwillige elektrocuties (ook al is het waarschijnlijk een coax-kabel), de extréém handige vloerbedekking en niet te vergeten het wandmeubel waarvan zelfs je oma zou zeggen "kearl, dat ding is mien olderwets, alderjeekes!".

Gelukkig kun je wel lekker na het douchen direct het bed in want blijkbaar is de badkamer ook meteen de logeerkamer. Mooi. Tijd voor de rest!

Wél een eigen bar

Als je van koken hout

Tuinhuis slash aanbouw slash eetkamer

Niet spetteren, dan trekt het hout krom

Authentieke vloerbedekking op de trappen (en muren)

This is where al jaren geen magic meer heeft gehappened

Laptops? Al dat nieuwerwetse g'rei, doen we niet an

Badkamer nummer 2

Oké, de tuin valt niet tegen

Kopen? Klik dan maar effe hier.

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties