Mannen die shirt zouden hebben gejat van fan op tribune na Nederland - Gilbraltar doen hun verhaal Random
Auteur
12/10/2021 16:35

Mannen die shirt zouden hebben gejat van fan op tribune na Nederland - Gilbraltar doen hun verhaal


Na de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Gibraltar is er een opstootje geweest in De Kuip tussen supporters. Daley Blind gooide zijn wedstrijdshirt na afloop naar een supporter (ene Kirsten), maar dat werd volgens haar afgepakt door twee mannen. Kirsten doet vervolgens piswoest een oproep op Twitter en plaatst daarbij een foto van de heren in kwestie. De NOS had blijkbaar kort na de ruzie de camera op het groepje gericht, waardoor ze er overduidelijk opstonden.

Wie kent deze lafbekken? Ik die een shirt krijg, op de grond word gegooit en het shirt word afgepakt.. en deze 2 vallen ons aan pakken mijn vriend bij zijn keel en geven hem een klap.. en gooien daarna bier over ons heen...

De oproep van Karen, uh Kirsten

Bewegend beeld

Klopt niets van, aldus de heren in kwestie

Aan ieder verhaal zit twee kanten. Complex NL sprak beide mannen vandaag en kreeg een heel ander verhaal te horen.

Een van de heren vertelt ons dat ze met een Surinaamse vlag naar de wedstrijd gingen om de Surinaamse spelers te steunen. Hierdoor kregen ze echter al sinds het begin van de wedstrijd racistische leuzen naar zich geslingerd, omdat ze een Surinaamse vlag mee zouden hebben. Het blijkt ook dat de een van de heren zelf omlaag getrokken werd nadat het shirt het publiek in werd gegooid. ‘Ik stond een paar meter verderop te kijken en zag het allemaal gebeuren. M’n broer stond daar in de crowd toen Blind het shirt gooide’, vertelt een van de heren. ”Ineens werd m’n broer naar achteren getrokken, waardoor iedereen op de grond viel. M’n broer had een opstootje met die jongen in de video, omdat die hem omlaag trok, dus ben ik ernaar toe gegaan.” Vervolgens liep de jongeman in de video op de twee heren af. ”Ik zei tegen hem: ”Doe rustig he?” Pas vanaf dat moment werd er gefilmd en je ziet ook in het filmpje dat ik dat tegen hem zei’.

Check de volledige reactie van de heren hier.

Bron: Complexnl.com

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair