Even voorstellen: dit is HoYeon Jung, die dankzij haar rol in Squid Game 19.000.000 nieuwe volgers op Instagram kreeg Hot shots
Auteur
12/10/2021 14:31

Even voorstellen: dit is HoYeon Jung, die dankzij haar rol in Squid Game 19.000.000 nieuwe volgers op Instagram kreeg


Jaren geleden was helemaal niemand geïnteresseerd in het verhaal van 'Squid Game', woonde bedenker Hwang Dong-Hyuk van de retepopulaire Netflix-serie nog bij zijn moeder en oma en moest hij gedwongen zijn laptop verkopen om aan geld te komen. Nu, 10 jaar later is de serie in 90 landen op nummer 1 de top 10 binnen gekomen en zijn de acteurs en actrices in één klap wereldberoemd. Het kan verkeren!

Dit geldt ook voor het 27-jarige Zuid-Koreaanse fotomodel Jung Ho-yeon, dat al een succesvolle carrière als fotomodel had, maar dankzij het grote succes van de serie van 400.000 volgers naar een whooping 19 miljoen is gestegen. Best netjes als dat het resultaat van je eerste echte acteerklus is.

Tijd voor een kleine kennismaking met nummer 67 uit het spel: HoYeon Jung!

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Niets van gezien, maar toch nieuwsgierig?

Squid Game is eigenlijk een ouderwets gevecht tussen mensen met financiële problemen die zichzelf niet meer kunnen redden. Sommigen hebben torenhoge schulden en zijn veroordeeld voor fraude, anderen worden achterna gezeten door bendeleden die nog geld van ze krijgen. Op een dag worden ze uitgenodigd om mee te doen aan 'Squid Game'; een evenement waarbij ze spellen moeten winnen waarna ze met een gigantische prijzenpot naar huis kunnen gaan. Maar goed, als je een spel niet wint dan word je keihard omgelegd.

Check hier de trailer 👇

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties