Oom agent laat irritante pubertrutjes kennismaken met de gummiknuppel Knokken
Auteur
13/06/2019 10:05

Oom agent laat irritante pubertrutjes kennismaken met de gummiknuppel


We hebben geen enkel idee wat de reden voor de aanhouding is, maar als ze gewoon hadden geluisterd was er niets aan de hand geweest. Wie niet horen wil...

UPDATE
: op politie.nl is de volgende verklaring afgegeven:

De aanhouding van de 17-jarige verdachte en haar 47-jarige metgezel, beide woonachtig in Sprang-Capelle, gebeurde op donderdagochtend 16 mei. De agent zette de auto met het duo erin aan de kant nadat hij geconstateerd had dat allebei de inzittenden geen autogordel droegen. De 17-jarige bijrijdster begon hierop direct de diender uit te schelden. Daarop besloot hij haar aan te houden voor belediging. De bestuurster van het voertuig begon zich vervolgens met de aanhouding te bemoeien en ze probeerde de verdachte te ontzetten. Ook zij beledigde daarbij de diender. Ondertussen verzette de 17-jarige verdachte zich ook hevig. De agent was daardoor genoodzaakt zijn wapenstok te gebruiken.

Twee omstanders hebben uiteindelijk de agent geholpen bij de aanhoudingen. De vrouwen zijn aangehouden voor belediging, weerspannigheid en belemmeren van een aanhouding. Na verhoor zijn ze allebei met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.

Het resultaat

Lekker bezig fam

Andere POV

Trending vandaag

Trending vandaag

Meer over
Delen

Reacties

Reacties