"André Hazes vecht in ziekenhuis voor zijn leven na teveel verkeerde stuff", relatie met Sarah van Soelen verbroken Nieuws
Auteur
07/10/2021 10:15

"André Hazes vecht in ziekenhuis voor zijn leven na teveel verkeerde stuff", relatie met Sarah van Soelen verbroken


Oké, lastig. Het is slechts een roddel op den interwebz (en dan ook nog eens op Twitter), maar de diehard André Hazes-fan was het natuurlijk allang opgevallen dat hij al een paar weken niets op social media heeft gezet. Wat natuurlijk mag en prima (en waarschijnlijk zelfs heel prettig) is, maar wel frappant voor iemand die daarvoor niet wist hoe vaak hij fotootjes op Instagram moest knallen.

Wat weken geleden kwamen de roddels over zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen op gang, die naar eigen zeggen tot rust moest komen en daarvoor naar Spanje vertrok, en over Hazes zelf die met een burnout zou kampen. Daar geloofden veel mensen namelijk geen reet van en de geruchten over drugsgebruik, hardnekkige verslavingen en afkickklinieken werden steeds sterker.

Deze week verscheen daarbij een enigszins verontrustende tweet van iemand die in het ziekenhuis zou liggen, en had gezien dat André daar ook was opgenomen en zou vechten voor zijn leven vanwege "teveel verkeerde stuff". Ook Rachel en consorten zouden in paniek op de gang hebben gelopen. Toch wel een dingetje...

Nogmaals, compleet onbevestigde roddels uit een voor ons onbekende bron, de waarheid zal de komende tijd wel duidelijk worden. Waarom we dit nieuws brengen? Omdat Nederland hier blijkbaar van smult, wij de beroerdsten niet zijn en tot zover het Skoften Shownieuws. TA DADADA DAAAAAA BADUM! (via Geenstijl)

UPDATE: Er komen nu ook berichten binnen over het feit dat André en Sarah uit elkaar zouden zijn en dat dát de reden is van zijn afwezigheid. Nou, terug naar Monique dan maar?

Volgens "Alberta Verlinde" zat hij eerder al in de afkickkliniek

Relatie uit?

Via RUMAG

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties