Nederlandse Miss World-inzending Dilay Willemstein trekt zich terug vanwege vaccinatieplicht Nieuws
Auteur
06/10/2021 10:14

Nederlandse Miss World-inzending Dilay Willemstein trekt zich terug vanwege vaccinatieplicht


Afgelopen juli werd de 21-jarige Dilay Willemstein gekroond tot Miss World Nederland. Mooie eer natuurlijk, met daaraan gekoppeld natuurlijk de wereldwijde verkiezing in Puerto Rico waar je aan mee mag doen. Hoera en de hotsjeee, echter zat daar wel een klein prikkerig addertje onder het gras: een vaccinatie was verplicht.

Dat was voor haar echt een brug te ver en ze trok zich, na lang nadenken en gesprekken met vrienden, terug uit de verkiezing.

Ik heb er dus goed over nagedacht en overwoog het wel om die prik te nemen, maar op een gegeven moment bedacht ik me: ik ben hier nog helemaal niet klaar voor. Ik voel me er niet goed bij. Ik weet niet of ik later die prik wel zal nemen. [...] Dit is op dit moment mijn keus. Ik sta daar achter. Ik denk dat ik meer spijt had gekregen als ik iets had gedaan waar ik me eigenlijk helemaal niet fijn bij voel. De dag dat ik de keuze had gemaakt, voelde het heel rot. Maar ik kijk graag vooruit. Deze deur gaat dicht, maar er zullen nieuwe deuren voor mij openen.

Ze zal worden vervangen door de runner-up: Lizzy Dobbe uit Den Helder. Wat vind je? Goede keuze of aanstelleritis? Laat het weten in de poll!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair