BIOS uitlezen...
WAT?! Creatieve boa's verplaatsen bordje vergunninghouders en laten geparkeerde auto wegslepen Bizar
Auteur
16/09/2021 18:01

WAT?! Creatieve boa's verplaatsen bordje vergunninghouders en laten geparkeerde auto wegslepen


Dus je denkt na lang zoeken een mooi plekje bij het Academisch Medisch Centrum, waar je vaak toch al niet voor je plezier bent, te hebben gevonden waar je je auto kunt parkeren. Ambulanceparkeerplaats links, laatste plek in het midden en parkeren voor vergunninghouders rechts, niets aan de hand!

Totdat je terugkomt, je ineens wél op een parkeerplaats voor vergunninghouders staat en je auto weggesleept blijkt te zijn. HOE DAN?

Nou, dankzij een beveiliger en een aantal creatieve boa's dus 👇

Busted

Hier het volledige verhaal 👇

Woensdag 15-09-2021 waren Bob en de jongens aan het werk in Amsterdam Zuid-Oost bij het AMC. Daar zien zij een beveiliger naar buiten komen bij de parkeerplaatsen.

De eerste parkeerplaats (vanaf links naar rechts) is voor een ambulance. Bij de tweede staat niets aangegeven. Daarna komen er een paar invalide plaatsen. En de daar opvolgende zijn voor vergunninghouders. Aangegeven op een bordje met een pijltje naar rechts. Op de parkeerplaats waar niets bij staat, staat een personenauto geparkeerd. Er komt een beveiliger naar buiten en daar komen 3 boa's bij. Bob ging uit nieuwsgierigheid vragen wat er aan de hand was. Waarop de beveiliger zegt: Deze plek is voor vergunninghouders. Bob geeft aan dat er geen bordje bij die parkeerplaats staat. En de Boa geeft Bob gelijk. En zegt: Hier kan ik inderdaad geen boete voor uitschrijven. En ze gaan weg.

Kort daarna zien ze dat er 2 nieuwe Boa's komen. En dat het bord voor vergunninghouders uit de grond wordt getrokken. Bij de parkeerplaats van de personenauto wordt gezet. Daarop komt er een takelwagen en haalt zo de personenauto weg. Zie foto en filmpje dat ze ermee bezig zijn.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties