BIOS uitlezen...
Jongeren op Urk spelen in SS-uniform liquidatie van Joodse gevangen na Bizar
Auteur
13/09/2021 21:20

Jongeren op Urk spelen in SS-uniform liquidatie van Joodse gevangen na


Op #Urk zijn ze gewoon een beetje anders. Geeft natuurlijk helemaal niets, maar het wordt wel enigszins een probleem als je denkt dat het een goed idee is om als 'coronaprotestactie' in een SS-uniform de straat op te gaan en zogenaamd Joodse gevangenen gaat liquideren. Dan is er in je opvoeding toch wel ergens IETS verkeerd gegaan. Zoals Jan Jaap van der Wal zou zeggen: dan doe je gewoon niet meer mee.

De beelden verschenen op een besloten Instagrampagina waar ze naar eigen zeggen: "Wai ouwen wel van un geintjun, mar koem niet an oens normoal". De burgemeester van Urk is uiteraard geschokt van deze actie en neemt er afstand van:

Met een groot gevoel van afgrijzen en hevige teleurstelling heb ik afgelopen zondag beelden ontvangen waarin een kleine groep jongeren op Urk betoogt tegen de coronamaatregelen

CIDI-woordvoerder Vrieler vindt dat het OM en de politie de kwestie tot op de bodem moeten uitzoeken en ze overwegen zelf ook aangifte te doen.

De smakeloze beelden

Het gaat om de inhoud hè?

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties