Agressieve Ron Brandsteder verstoort live radiospelletje met zijn dikke auto Nieuws
Auteur
06/09/2021 10:09

Agressieve Ron Brandsteder verstoort live radiospelletje met zijn dikke auto


Oké, het is nieuws van een paar dagen terug maar iedereen lag natuurlijk in de zon en keek naar de verrichtingen van Max dus we snappen dat je dit effe had gemist. Wij wel in elk geval. Hoe dan ook: 3FM. Luistert niemand meer naar, maar het schijnt dat het nog bestaat. Wijnand Speelman, een van de dj's daar, ging in zijn programma 'Partij voor de Vrijdag' een potje jeu de boulen met stoelen op de parkeerplaats.

Doodlopende weg, grote parkeerplaats, niemand last van zou je zeggen maar daar dacht Ron Brandsteder heel anders over. Die was not amused, trapte de stoelen aan de kant en gaf nog even een lekker dotje gas.

Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de kant zonder iets te zeggen. Zo ga je gewoon niet met je collega’s en al helemaal niet met mensen om. Ik zou vooral willen weten waarom je zoiets doet. Beetje gek om je zo te gedragen. [..]

Ik wil het niet groter maken dan het is, hij heeft ons niet aangereden. Maar we stonden er wel allemaal van te kijken. We spelen dit spelletje op een afgesloten terrein. Dat doen we elke week - met toestemming van het Mediapark - en dat weten veel mensen. Ook Ron Brandsteder ziet het elke week. Wij schrokken vooral van een collega die zo reageert.

We snapten niet dat hij er langs wilde en dan ook nog de stoelen weg ging trappen. Misschien heeft hij een rotavond- of week gehad. En dacht hij ‘wat een stelsnotapen, die laten mij er niet langs'. Ik zou persoonlijk voor een andere aanpak gekozen hebben.

Ome Ron is tot nog toe niet bereikbaar voor commentaar, maar de dj's laten het er niet bij zitten: zij willen excuses. Hoe dan ook: oordeel zelf.

Heeeel lang geleden was Ron al eens te gast bij 3FM

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties