Ophef om enorme drukte bij Formule 1 in Zandvoort Nieuws
Auteur
03/09/2021 20:15

Ophef om enorme drukte bij Formule 1 in Zandvoort


Alle aandacht gaat de afgelopen dagen uit naar Zandvoort, waar voor het eerst sinds 36 jaar weer een Formule 1 race plaatsvindt. Hartstikke leuke en zo, iedereen hele grote blij, maar alle festivalorganisatoren vinden daar wel wat van natuurlijk. Zij moesten de afgelopen weken hun feestjes namelijk afblazen dankzij het huidige coronabeleid. Meerdaagse festivals: nope. Eéndaagse festivals: maximaal 750 man (lees: ook nope). Het werd ons weer allemaal door de dikke, vette coronaneus geboord.

En toen tóch die Formule 1: 70.000 bezoekers per dag toegestaan. Wel allemaal onder een aantal voorwaarden:

"Bij alle bezoekers wordt de QR-code gecheckt. Tickethouders die niet volledig gevaccineerd zijn, moeten een testafspraak maken via Testen voor Toegang. Dat kan alleen in de omgeving waar iemand woont en daarvoor krijgen onze kaarthouders een voorrangscode per e-mail. In Zandvoort zelf worden geen tests gepland voor tickethouders die één dag komen. Voor bezoekers die in Zandvoort verblijven en het evenement op meerdere dagen bezoeken, bouwen we samen met Testen voor Toegang een tijdelijke testlocatie in Zandvoort."

Ondertussen duiken er beelden op socialmedia op, waarop de enorme drukte te zien is. Iedereen boos, behalve de mensen die daar met 23 graden in het zonnetje een lekker biertje wegtanken, en hopen dat Max zondag de race wint. Proost! 🍺

Drukkkk swa

Als iedereen zit...valt het best wel mee

En nu écht de belangrijke zaken

Veel besproken

Veel besproken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties