BIOS uitlezen...
Goed nieuws voor de liefhebber: OnlyFans gaat expliciete content tóch niet verbieden Nieuws
Auteur
27/08/2021 10:30

Goed nieuws voor de liefhebber: OnlyFans gaat expliciete content tóch niet verbieden


Dikke paniek in de OnlyFans-community, want vorige week maakte het bedrijf bekend dat het ging stoppen met het toelaten van seksueel expliciete content. Jeweetwel, de enige reden dat het bedrijf eigenlijk bestaansrecht heeft. Toegegeven, dat wilden ze niet zelf maar het werd steeds lastiger om betaalsystemen op de site te integreren. Die worden natuurlijk ook superwoke allemaal en de meesten wilden niet meer geassocieerd worden met blote poenanies en volgeplamuurde wasbakken. Ja Ferry Doedens, we hebben het over jou.

Alle 'content creators' natuurlijk over hun theewater, want daar ging hun verdienmodel. Zij kunnen nu echter weer rustig ademhalen, want gisteren bleek dat de site op die beslissing is teruggekomen. Regelingetje getroffen met de betaalprovider en hoppetee, gaan met die banaan. Waarschijnlijk letterlijk in sommige gevallen. Powned nam een kijkje bij OF-model Roxy, die haar geluk niet op kan. Of was het allemaal slechts een publiciteitsstuntje?

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties