Bam Margera klaagt zijn boys aan om ontslag bij Jackass-film wegens drugsgebruik Nieuws
Auteur
10/08/2021 10:34

Bam Margera klaagt zijn boys aan om ontslag bij Jackass-film wegens drugsgebruik


Dat het de laatste jaren niet echt lekker met Bam gaat heb je ongetwijfeld al wel meegekregen. Niet? Nou, hij smeekte in 2019 Dr. Phil om hulp tijdens een mentale breakdown en tijdens een volgende meltdown smeekte hij z'n fans om de nieuwe Jackass te boycotten. Niet geheel zonder reden natuurlijk, want hij werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij gebruikt voor zijn ADHD.

Zij zouden hem hebben gedwongen een ‘wellnesscontract’ te tekenen om mee te mogen doen aan film Jackass 4: Forever, die dit najaar uitkomt. Daarin stond dat hij drie keer per dag een blaastest moest doen, twee keer per week urine moest afgeven, geregeld zijn haarwortels moest laten testen en iedere ochtend pillen moest innemen tijdens een videogesprek met een door Paramount ingehuurde dokter. Bron AD.nl

Goed, Bam is nog steeds pislink en klaagt nu Paramount Pictures, MTV en Jackass-bedenkers Johnny Knoxville, Spike Jonze en Jeff Tremaine voor miljoenen dollars aan. Ome Sjonnie wil er tot nu toe niets over kwijt, het enige dat hij wil is dat Bam gezond is en de hulp krijgt die hij nodig heeft. Jup, dat heeft 'ie zeker.

De trailer van Jackass 4: Forever nog niet gezien? Check 'm hier!

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties