Ex-werknemer schiet op laatste werkdag nog even natuurfilm op kantoor ProRail Nieuws
Auteur
06/08/2021 10:15

Ex-werknemer schiet op laatste werkdag nog even natuurfilm op kantoor ProRail


Je laatste werkdag, toch vaak een momentje van afscheid van je collega's, werkgevers, misschien een gebakje links of rechts... Deze ex-werkneemster van ProRail, op sommige volwassen sites Jayna Naveen genoemd, maakte haar allerlaatste dag memorabel door even keihard genomen te worden in een kantoorruimte.

Dat niet alleen overigens, het bleek namelijk een opname voor een natuurfilm die inmiddels op bepaalde sites te bekijken is. Googlen doe je zelf maar, maar iets met een X en een knaagdier. Succes.

De video is in elk geval recent, gezien de bouwstellage die op de beelden te zien is en de verbouwing die momenteel aan de gang is. ProRail onderzoekt nog of ze stappen gaan ondernemen, maar zijn in elk geval wél blij dat het een ex-werkneemster betreft die haar toegangspasje nog had. Een beveiligingslek was veel erger geweest. De woordvoerder van ProRail, Andy Wiemer, reageerde:

Ze was toen nog in het bezit van een pas om binnen te komen. Dus het is geen inbraak of een beveiligingslek. Maar ze werkt dus niet meer bij ons. We hebben zoals je wellicht begrijpt hier geen draaiboek voor liggen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt.

Wat er gaat gebeuren met het meubilair in het kantoor is nog onbekend:

Dat vragen veel collega's zich ook af maar daar moeten we nog naar kijken. Er werken nu bijna geen mensen op kantoor, deels vanwege corona en deels vanwege een verbouwing. Maar er komt sowieso een nieuw tapijtje in.

Stills uit de video

Gewoon even iets anders met treinen

/ / Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties