Ex-Miss België Tanja Dexters en vriend vechtend de straat over in Marbella Knokken
Auteur
29/07/2021 14:01

Ex-Miss België Tanja Dexters en vriend vechtend de straat over in Marbella


Tegenwoordig kun je ook als BV'er (bekend Vlaming) nergens meer rondlopen zonder dat er een camera op je bakkes gericht staat. Helemaal als je een ex-Miss België (1998) en oud-winnaar van het populaire tv-programma Expeditie Robinson bent. Dus als je door een ongeduldige mallorquín over je tenen wordt gereden en besluit hem een portie klappen te geven, dan moet je niet raar staan te kijken als er een video op internet wordt geslingerd.

Tanja en Michael waren dinsdagavond in Puerto Banus, een buurt van Marbella waar ’s avonds nogal wat schorem rond hangt. De man met het witte hemd in de video wilde parkeren en was ongeduldig. Hij vond dat het Vlaamse gezelschap te traag wandelde. Hij reed over de tenen van een kennis van Michaël, en die laatste deed teken om het rustiger aan te doen

Goed om te weten dat Dexters en haar vriend nog geen klacht hebben ingediend bij de politie want ze willen gewoon genieten van hun vakantie. Tuuu dududududuuduuuuuuuu daduuu. Einde bericht.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties