BIOS uitlezen...
Voor slechts 1,9 miljoen woon jij in deze gruwelijke kerkvilla in Maastricht Lifestyle
Auteur
27/07/2021 20:00

Voor slechts 1,9 miljoen woon jij in deze gruwelijke kerkvilla in Maastricht


Zo, op naar Maastricht voor ons wekelijkse rondje door Funda, want we hebben er weer eentje: een supervet verbouwde kerk. Oké, je moet het pand delen met een hypermodern laboratorium waarvan we hopen dat er geen virussen worden getest, maar da's slechts een kleinigheidje want hallelujah: hoe vet is dit?!

Oké, je moet er 1,9 miljoen euro voor neertellen. Omgerekend toch zo'n 93.137.255 hosties, dus nog best een dingetje. Elke maand zo'n €6.200,- ophoesten voor de hypotheek vereist toch nog wel een aardig salaris, maar laten we eens kijken wat je voor die knaken krijgt. Te beginnen met de buitenkant.

Christus op een hobbelpaard, da's een verrekt leuk pandje! Protip: koppel je deurbel aan de kerkklokken, mis je nooit meer een collectant, maar dat terzijde. Je woont meteen lekker aan de centrumring van Mestreech, dus binnen no-time zit je ergens heerlijk karsenvlooi te eten. Voordat we een rondje binnenkant doen, eerst wat specs:

✅ Bouwjaar: 1916
✅ Woonoppervlakte: 667 m²
✅ Aantal kamers: 16 (waarvan 10 slaapkamers)
✅ Energielabel: niet beschikbaar (gokje: stoken voor Satan)

Veel verdere specificaties worden niet gegeven. Het gebrek aan energielabel voorspelt niet heel veel goeds, maar een kleine berekening geeft aan dat je richting de €4.500,- per jaar aan gas en stroom gaat. Valt ons eerlijk gezegd nog mee voor zo'n pand.

Hoe dan ook, tijd voor de binnenkant!

Mijn God wat een woonkamer

Holy crap, prima keuken hoor

Jezus wat een badkamer

Christus wat een slaapkamer

Godsamme wat een kinderkamer zeg

Allemachtig, mooi hoor

Moeder Maria, wat een fijne chillplek

Nou, kopen dan maar? Klik hier!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties