BIOS uitlezen...
Ziek: 14-jarig tuig slaat Frédérique (14) volledig in elkaar omdat ze zichzelf is Nieuws
Auteur
27/07/2021 10:23

Ziek: 14-jarig tuig slaat Frédérique (14) volledig in elkaar omdat ze zichzelf is


Ah, het uiterst tolerante Nederland laat zich weer eens van zijn beste kant zien. Toen de 14-jarige Frédérique door de Amstelveense Westwijk liep kreeg ze vanuit het niets de vraag of ze een jongen of een meisje was. Was ze niet van gediend, dus gaf ze aan dat dat niet uitmaakte. Nadat de jongen bleef doorzeuren zei ze “Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wil je wil zijn”. Best wijze woorden voor een 14-jarige, maar helaas viel dat niet helemaal in goede aarde. Integendeel.

Meerdere gebroken tanden, gebroken neus, een scheur in haar lippen, kneuzing van de kaak en verwondingen in het gezicht: Frédérique werd knetterhard in elkaar geslagen, waarna vriendinnen 112 belden en ze richting het ziekenhuis werd gebracht, waar ze in elk geval gisteravond nog lag. Doktoren meldden dat de hersenscan er in elk geval goed uitziet. Haar vader was (begrijpelijk) woest en deelde een emotioneel bericht op LinkedIn.

Waarom zou je zoiets doen? Mijn dochter Frédérique is niet transgender, maar zegt gewoon dat ze is wie ze is. Dat zo’n zin zoveel boosheid en agressie heeft opgewekt. Hij slaat haar gewoon helemaal de tering!

De politie is nog steeds op zoek naar de dader(s). Mocht je iets weten... Je weet wat je moet doen.

De omschrijving van de dader

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair